Električne instalacije


Električne instalacije su skup međusobno spojene niskonaponske električne opreme u promatranom prostoru ili prostoriji, predviđena za ispunjavanje određene namjene. Svaka instalacija mora biti izvedena tako da ne predstavlja za živa bića nikakvu opasnost. Zato je potrebno da se instalacijski materijal izrađuje prema određenim propisima i da se instalacije izvode onako kako to zahtijevaju propisi. Tako će opasnost od električne struje biti smanjena na minimalnu mjeru, postrojenje će imati dulji životni vijek, a održavanje minimalno.

Izvodimo poslove jake struje, spajanje i shemiranje ormara, atestiranja električnih instalacija temeljem ugovornog odnosa kojeg imamo sa Elektrom Zagreb za rad sa brojilima, mrežnog kompjutorskog i telefonskog kabliranja, ugradnje portafon uređaja i svih vrsta alarma, kao i ugradnju različitih antenskih sustava.

Kod izvođenja elektroinstalacija (elektroinstalaterski radovi) pratimo Vašu investiciju kroz cijeli proces nastajanja, od samih početaka pa do završnih radova. Naš odjel elektroinstalacija predvođen je vrhunskim inženjerima koji upravljaju timom stručnih elektroinstalatera. Opremljeni smo svim potrebnim strojevima, alatima, tehničkom podrškom te voznim parkom. Aktivno pratimo tehnološke inovacije kako bismo što kvalitetnije izvodili svoje radove.