O nama


DSC gradnja d.o.o. osnovano je i registrirano kao trgovačko društvo 2007. godine u Đakovu, a izvodi radove i pruža usluge korisnicima na području cijele Hrvatske. Operativno sjedište nalazi se u Zagrebu. Poslovanje je započelo djelatnošću montaže električnih instalacija jake i slabe struje, a s obzirom na potražnju korisnika proširili smo djelatnosti timovima za obavljanje završnih radova u graditeljstvu – od gipskartonskih, keramičarskih, soboslikarsko-ličilačkih i podopolagačkih radova, instalacije grijanja, izrade vodovodnih instalacija, ugradnje sustava video nadzora, te rashladnih sustava klimatizacije i ventilacije.

Od osnivanja izvodili smo radove na većim poslovnim i stambenim građevinskim objektima različitih veličina, kompleksnosti i namjena, ali ništa manje urbanih vila, kuća za stanovanje, pa sve do motela i hotela. Osim Grada Zagreba i njegovog prstena, djelovanje smo proširili na šira područja Slavonije, Istre i Dalmacije.

O odgovornom djelovanju i izvođenju radova dovoljno govori i jamstvo od 10 godina koje dajemo svojim korisnicima na sve izvedene instalacije.